joi, 15 martie 2012

Argument


Quilling-ul este o arta exceptionala de rulare a hartiei. Este folosita ca si hobby, de oameni din intreaga lume si este o metoda exceptionala de relaxare si elibere a stresului.
            Firma noastra, Fashion Quilling, este adepta unei astfel de activitati (desfasoara o astfel de activitate). Utilizarea hartiei, ca resursa principala, are rolul de a proteja biodiversitatea, iar fauna si flora sunt protejate de asemenea, intrucat hartia este biodegradabila. Astfel, activitatea noastra nu polueaza aerul/apa si nu provoaca eroziunea solului.
            Fashion Quilling foloseste hartia intr-un ritm in care ii permite acesteia sa fie regenerata, reciclata. Pentru realizarea produselor noastre este nevoie de hartie in cantitati mici, drept pentru care, nici deseurile nu vor fi in cantitati excesive. Deseurile care ar putea rezulta in urma activitatii noastre de quilling, vor fi constituite tot din hartie. Acestea vor fi colectate de catre angajatii nostri si duse la un centru de recilare.
  Activitatea noastra contribuie cu siguranta la imbunatatirea vietii  in cadrul societatii. Este cunoscut faptul ca, traind intr-o ambianta placuta, inconjurat de obiecte cu o anumita incarcare emotionala, acestea  iti vor da o energie pozitiva care este benefica atat persoanei  in  cauza, cat si celor din jur.
Cultural, activitatea desfasurata de noi ajuta la conservarea specificului national si imprimarea unei tendindte inovatoare in evolutia culturii.
De asemenea, firma noastra, “FASHION QUILLING” se ghideaza in realizarea produselor, mai ales, dupa preferitele comunitatii in care noi urmeaza sa ne comercializam produsele.
Activitatea noatra este una echitabila, care asigura accesul oricaror grupuri dezavantajate la anumite oportunitati si optiuni.
            Impactul  economic al firmei consta in faptul ca avem profit, deoarece activiatea noastra implica utilizarea hartiei, care este foarte ieftina, la fel ca si celelalte materiale necesare: lipici, aracet, foarfece, etc. Avand in vedere faptul ca activiatea firmei se bazeaza pe lucrul manual, produsele se vor vinde la preturi destul de mari, intrucat metoda de realizare este apreciata. (Deci firma va inregistra profit) 
Desfasurand o activiate bazata pe lucrul manual, firma va crea locuri de munca pentru mai multe persoane.Acestea vor fi direct proportionale cu profitul pe care il vom avea.
Astfel, ea contribuie la dezvoltarea economica a societatii.
 “FASHION QUILLING”  nu are un  impact negativ asupra mediului, intrucat firma noastra foloseste si hartie reciclata, pentru a nu fi nevoie de distrugerea copacilor.
Exista oameni care au beneficii economice din aceste activitatii: atat proprietarul cat si angajatii firmei, dar si asociatii si magazinele unde se vand produsele noastre.
Deasemenea, ea contribuie la conservarea resurselor naturale. Asa cum am mai spus, firma noastra foloseste hartie reciclata, deci contribuie la protejarea mediului inconjurator.
In concluzie, activitatea noastra poate fi derulata fara a cauza daune economice, sociale sau ale mediului inconjurator.
Este o activitate ce se poate desfasura pe termen lung, putandu-se imprima in specificul national.
         Astfel, generatiile viitoare vor putea continua aceasta activitate, inovand-o dupa cerintele viitoare ale mediului de piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu